Skip to content
Societate Video

Noi imagini cu procuroarea care a târât-o pe asfalt pe fetița din Baia de Aramă

Procuroarea care a descins, vineri, la familia Șărămăt din Baia de Aramă și a târât-o pe fetița de 8 ani spre mașina familiei din SUA, unde vor autoritățile să o trimită, va fi cercetată de Inspecția Judiciară.

Instituția a fost sesizată de președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lia Savonea, potrivit unui comuniat de presă al CSM.

”Față de aspectele semnalate de mass-media cu privire la conduita unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care ar fi bruscat o minoră cu ocazia efectuării unei percheziții în cursul zilei de 21 iunie 2019, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, doamna judecător Lia Savonea, a decis sesizarea Inspecției Judiciare în vederea efectuării de verificări cu privire la împrejurările și modalitatea în care procurorul a exercitat supravegherea cercetării penale în cauză și a coordonat activitatea de efectuare a percheziției domiciliare.

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii solicită efectuarea cu celeritate a tuturor verificărilor prevăzute de lege pentru clarificarea în cel mai scurt timp a tuturor împrejurărilor de fapt și de drept incidente în cauză”, se arată în comunicatul citat.

Între timp noi imagini cutremurătoare au fost date publicității. Pe filmarea de mai jos se vede cum procuroarea de la fața locului o târăște pe jos pe copila de 8 ani.

De vazut:- cum o loveste prim-procuroarea Piturca pe Sorina- cat de pregatita psihologic e Sorina de transferul la "…

Publicată de Narcis Daju pe Sâmbătă, 22 iunie 2019

" "

1 comentariu la “Noi imagini cu procuroarea care a târât-o pe asfalt pe fetița din Baia de Aramă

  1. Faptul ca procuroarea s-a deplasat la familia care a ingrijit aceasta fetita de la varsta de bebelus pana la varsta de 8 ani , si pe care aceasta copila ii considera parintii ei , pentru o perchezitie avand scopul declarat de cautare inscrisuri ,dar cu intentia clara de a lua cu forta copilul, in modul neomenesc, vazut, de o tara intreaga, nu poate ramane nepedepsita de catre Justitie. Imi place sa cred si sper ca nu toti procurorii si nici toti judecatorii acestei tari sunt corupti , si vor lua atitudine pentru a elimina din randul lor coruptii ,indiferent de cine ii sustine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *