Skip to content
Politică

Noi înregistrări din DNA Ploiești: „Vreau să-l ard pe Daniel Savu”

ziarulincomod.ro

Noi înregistrări ce au cutremurat opinia publică privind acțiunile a doi procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea, au fost dezvăluite joi seară. Fostul senator PSD / PRU Daniel Savu, aflat în platoul de televiziune, a aflat în direct că cei doi procurori ”voiau să-l ardă”.

Mai precis, conform postului de televiziune Antena3, subiectul de discuție din noua înregistrare era, din nou, dosarul tigăilor. În timpul discuției – între Mircea Negulescu, fostul deputat Vlad Cosma și alți doi martori – procurorul Portocală a afirmat: ”Eu vreau să-l ard pe Daniel Savu”.

Vlad Cosma relatează că Negulescu a constrâns un martor să depună mărturie împotriva senatorului ”despre niște tigăi despre care nu avea cunoștință”, altfel ar fi fost ”paradit”.

”A doua dovadă pe care o voi prezenta reprezintă o înregistrare audio care are legătură cu dosarul tigăilor, pe care l-am prezentat în episodul de aseară, în care am demonstrat cum cinci martori erau constrânși să spună minciuni. Dl procuror Negulescu îi spune unei persoane, în prezența mea, că are la alegere: ori să vină să dea declarație mincinoasă despre senatorul Savu Daniel despre niște tigăi despre care nu avea cunoștință, iar dacă nu va accepta va fi ”paradit”, a spus Vlad Cosma.

Pe înregistrarea prezentată joi, la un moment dat Negulescu îi spune martorului: ”Vreau să-l ard pe Daniel Savu. Știi că dosarul lui Daniel Savu cu tine e la mine. Ori te ard pe tine, ori îl ard pe el. Vreau să-l ard cu tigăile, nu discut!”

Senatorul Sava, vizibil uimit, a declarat în direct că nu știa că i se pregătește așa ceva, dar și că probabil devenise incomod pentru procurorul Mircea Negulescu.

 ”Mărturisesc că e o surpriză imensă pentru mine, nu am știut despre acest lucru. Aflu, în seara asta, la dvs. că mi se pregătea ceva de genul ăsta. Era o zvonistică despre o chestie cu tigăile alea. Se pare că devenisem incomod și o țintă pentru Negulescu, pentru că făcusem sesizări. Acum constat în ce pericol am fost și cred că mai sunt încă”, a spus senatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *