Skip to content
Politică

Noi nereguli GRAVE ies la iveală: acuzații de violență, jigniri și discriminare la USR Olt DOCUMENT

psnews.ro

USR îşi va alege în perioada 1-3 septembrie, prin vot electronic, noul preşedinte, iar pe 14 septembrie va avea loc congresul pentru alegerea Biroului Național, structura centrală a conducerii formaţiunii.

Lucruri grave se întâmplă, însă, în formațiunea politică condusă de Dan Barna. Liviu David, unul dintre potențialii contracandidații ai lui Dan Barna, la șefia USR a anunțat pe grupul intern al partidului „Pădurea spânzuraților 3.0” că a depus o plângere la CNCD. USR-istul îi acuză pe Dan Barna, președintele partidului, Silviu Cristian Anton, președintele USR Olt, și mai mulți membrii USR Filiala Județeană Olt, de violență, jigniri și discriminare, așa cum puteți vedea în documentul atașat mai jos.

Liviu David susține, în plângerea formulată mai jos, că pe data de 4 iunie 2019,  Silviu Cristian Anton, președintele USR Olt a manifestat față de acesta un caracter înjurios și violent.

„Zero, asta ești, un zero. Un nebun. Asta ești, un nebun. Ești un handicapat, așa ești”, i-a spus președintele USR OLT USR-istului Liviu David, care potrivit documentelor atașate la plângere suferă de dizabilități.

Totodată, USR-istul Liviu David susține că, în ciuda dizibilității de care suferă, acesta s-a implicat activ pentru USR atât în perioada campaniei, cât și înafara acesteia.

Acuzațiile grave formulate în plângere de Liviu David au fost aduse la cunoștință și conducerii partidului, însă se pare că președintele formațiunii politive, Dan Barna, nu a luat nicio atitudine, ba din contră a dispus sancționarea USR-istului prin excuderea acestuia din partid.

 

1 comentariu la “Noi nereguli GRAVE ies la iveală: acuzații de violență, jigniri și discriminare la USR Olt DOCUMENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *