Skip to content
Politică

Noi nereguli la Spitalul de Arși, dezvăluite: Nu mi-au fost plătite contribuțiile din iulie!

Presa Libera

Spitalul de Arși – instituția care în vara anului trecut trecea printr-un scandal, după ce un medic a făcut publice imagini cu viermi pe ceafa unui pacient, precum și cum erau tratați bolnavii – este din nou în centrul atenției.

Mai precis, același medic ce a tras un semnal de alarmă cu privire la condițiile impoprii, revine acum cu noi acuzații, de data aceasta privind tratamentul angajaților. Camelia Rosu acuză că spitalul nu i-a plătit contribuțiile la sănătate și pensie din luna iulie, relatează B1.ro. Când a cerut explicații conducerii instituției, i s-ar fi răspuns simplu: banii au fost folosiți pentru plata furnizorilor.

" "

”Alta intrebare

Ce faci cînd descoperi, întîmplător, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a plătit contribuțiile la sănătate și pensii, din luna iulie. Din declarațiile actualei directiuni am înțeles că acești bani au fost folosiți pentru plata furnizorilor. 

Variațiuni pe aceeași temă

Mă tot intreb cum a fost posibil asa ceva la o instituție a statului, în condițiile în care privatii sint sancționați imediat pentru acelasi lucru.

Si ma mai intreb cum e posibil ca , acum o lună, spitalul sa figureze cu datorii pe site ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru ca statul hoț și impotent s-a hotărît să șteargă iarăși urmele marilor datornici.

Mă mai intreb cum o sa fie in eventualitatea in care o sa ajung pe o targa, intr-un spital. O sa ma lase acolo, pentru ca nu sint asigurata, deși mie mi s-au oprit banii din salariu.

Si, în final, mă întreb cum e posibil sa te duci sa întrebi angajații Curții de conturi, aflați în control in spital, unde poti verifica daca spitalul a plătit contribuțiile și sa ti se raspunda ca,, nu intra in atribuțiile lor”.

Mă gîndesc că e noua politica a sistemului de sanatate si a statului falimentar”, a scris medicul Camelia Roiu, conform sursei citate.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *