Skip to content
Politică

Noi percheziții DNA în București, Buzău și Alba

Procurorii DNA efectuează la această oră un număr de nouă percheziții în București și Buzău, din care două la instituții publice. Vizată ar fi asociația nevăzătorilor din România și Confederația Patronatului Român.

De asemenea, procurorii anticorupție au descins și la 12 locații din Alba Iulia și localitățile învecinate, două fiind instituții publice, iar restul ediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2010 – 2014.

În cursul zilei de 25 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiile București și Buzău, din care două sunt instituții publice iar, restul domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat DNA,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *