Skip to content
Politică

Noi percheziții la locuințele lui Vlad Filat. Ce au descoperit procurorii

Ofiţerii şi procurorii Centrului Naţional Anticorupţie din Republica Moldova au descins miercuri seară în două locuinţe ale deputatului Vlad Filat. Aceștia au plecat cu un plic din una din case, iar perchezițiile în cea de-a doua vor continua și pe parcursul zilei de astăzi.

Percheziţiile la una din casele lui Vlad Filat au durat până aproape de ora 21:00. Ofiţerii nu au făcut declaraţii pentru presă.

Cercetările au fost suspendate în cea de-a doua locuință a politicianului. Procurorul prezent la faţa locului a declarat că se caută materiale care ar ajuta la desfășurarea anchetei.

„A început astăzi (miercuri seara, n.r.) percheziţia, la moment ea nu s-a finalizat, în legătură cu faptul că este ora 22:00, Codul de procedură penală nu ne permite să efectuăm acţiunea dată după ora 22:00. Căutăm obiecte ce au importanţă pentru cauza penală. Documente, înscrisuri, înregistrări„, a declarat procurorul CNA, Vitalie Galeru.

Percheziţiile vor continua şi astăzi. În ziua arestului deputatului PLDM, procurorii au găsit în una din casele sale și la părinții săi documente care ar avea legătură cu fraudele de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank, dar și note informative referitoare la urmărirea unor persoane, inclusiv politicieni, informează romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *