Skip to content
Politică

Noi percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Într-un comunicat remis IGPR, se arată că polițiștii Inspectoratui de Poliție Suceava efectuează, joi dimineața, 11 perchezții, find vizate mai multe persoane care, în perioada 2014-2015, ar fi dezvoltat un mecanism infracțional, având cacop introducerea în țară, transportul și cmercialiarea frauduloasă de țigarete și alcool de contrabandă.

Peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale — IPJ Suceava, desfășoară la această oră o acțiune de amploare pentru destructurarea unui grup infracțional, specializat în contrabandă cu țigări și alcool de proveniență extracomunitară. În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Suceava, sunt efectuate 11 percheziții domiciliare în zona limitrofă a municipiului Suceava„, se arată într-un comunicat al IGPR, potrivit agerpres.

Potrivit sursei citate, activitățile investigative și de cercetare penală sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a fi puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitățile ilicite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *