Skip to content
Economie Societate

Noi probleme pe autostrada Deva-Sibiu. Carosabilul „se scufundă” la câteva sute de metri de locul în care drumul a fost demolat și reconstruit acum trei ani

Hot News
Problemele se țin lanț pe autostrada Deva-Sibiu. La câteva sute de metri de locul în care în urmă cu trei ani 200 de metri au fost demolați și reconstruiți, carosabilul a început să se taseze, adâncimea fiind de aproape șapte centimetri pe ambele sensuri, scrie Hotnews.

CNAIR a anunțat că pentru moment sunt impuse restricționări ale circulației. „Având în vedere apariția unor tasări la corpul autostrăzii A1, Sibiu – Sebeș (km 276), calea 1, banda 2, în zona Săliște, s-a luat decizia restricționării circulației la 60 km/h pe ambele benzi de circulație”, a anunțat compania.

În septembrie 2015, autostrada a fost închisă între localitățile Săliște și Cunța, din cauza unor crăpături în asfalt. Primele fisuri au apărut la doar o săptămână de la inaugurare, mai exact înainte de alegerile prezidențiale din 2014. Ele au fost reparate însă au reapărut ceea ce a dus în final la decizia ca o porțiune de 200 de metri din autostradă să fie demolată și reconstruită de la zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *