Skip to content
Politică

Noi săgeți ale Alinei Gorghiu către Tăriceanu, Ponta, Dragnea: Se situează la polul opus în privința luptei anticorupție

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe pagina personală de Facebook, că nu este surprinsă de „atacurile” la adresa ei lansate de Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta și Liviu Dragnea, precizând că aceștia încearcă să pună presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticorupție.

„Atacurile lor nu mă surprind. E modul prin care ei și tabăra din care fac parte încearcă să pună presiune. Cauza? Viziunea diferită asupra luptei anticorupție. În timp ce ‪#‎PNL‬ sprijină prin toate demersurile tragerea la răspundere a celor care au abuzat de funcțiile publice, ei se situează la polul opus. Întreaga lor activitate în funcțiile deținute și poziționările lor publice demonstrează acest lucru. Recentele declarații sunt încă o dovadă a faptului că pentru PNL a fost de bun augur atunci când drumul lui Călin Popescu Tăriceanu s-a despărțit de cel al partidului.

Prin urmare, nu mă deranjează să fiu numită în fel și chip de Tăriceanu, Ponta, Dragnea. Fiecare atac la adresa mea sau a PNL înseamnă încă o confirmare că mă aflu în tabăra corectă”a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *