Skip to content
Politică

Noi săgeți ale lui Ponta către PNL: „Să nu mă dezamăgiți! Succes!”

Fostul premier al României, Victor Ponta, miercuri, pe pagina personală de Facebook, a lansat un apel ironic la adresa conducerii Partidului Național Liberal.

„Apel catre conducerea PNL (in special pentru Tovarasa Presedinte Alina Gorghiu Dej) – va rog sa il numiti ca nou sef la PNL Bucuresti pe stimabilul domn Teodor Atanasiu !
Aceasta decizie va fi consecventa cu dorinta dvs de a sprijini activitatea DNA si lupta coruptiei! Deoarece in acest fel dosarul penal legat de contractele pe care Dl Atanasiu ( fost sef AVAS) le-a acordat ilegal consilierei sale de la acea data ( si avocat) Alina Gorghiu va ramane la un singur procuror si va costa mai putin faza de urmarire penala!
Daca aveti cumva amnezii sau alte probleme grave de memorie va poate ajuta linkul de mai jos !
Daca aveti cumva iluzii ca DNA va va proteja doar pt ca dvs ii ridicati osanale in Parlament si la televiziuni sunteti extrem de naivi – dosarul va merge mai departe atunci cand valoarea dvs de intrebuintare va deveni irelevanta /
Stimata Doamna Alina Gorghiu ( Dej) – prin numirea dlui Atanasiu la conducerea PNL Bucuresti , dupa ce in calitate de subordonata fidela la AVAS v-a dat o multime de contracte si bani, mai are un avantaj – va va aduce in cont si infractiunea de conflict de interese ( cea pentru care dvs va luptati din rasputeri sa nu o scoata cineva din Codul Penal asa cum a decis Curtea Constitutionala)!
Sa nu ma dezamagiti! Succes”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *