PSnews

Ultima Oră

Noi săgeți către tehnocrați: Dragnea îi acuză de indiferență

flux24

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, atacă Guvernul condus de premierul Dacian Cioloș printr-o postare pe pagina personală de Facebook.com.

Dragnea acuză „Guvernul #ZERO” că este prea ocupat cu pregătirile de campanie ca să mai asculte și funcționarii publici care protestează marți, în capitală.

Președintele social-democraților a subliniat ca această grevă a fost determinată de respingerea creșterii de salarii de către Ministrul Muncii și decizia acestuia de a-i da în judecată  pe sindicaliștii de la Sanitas. Postarea lui Dragnea mai cuprinde și promisiunea pe care le-o face românilor de a aplica legea salarizării unitare discutată de PSD cu sindicaliștii.

Vă redăm în continuare postarea integrală a liderului PSD:

„Guvernul #ZERO este prea preocupat de campania electorală pentru a discuta cu funcţionarii publici care protestează astăzi. Asta după ce ministrul Muncii i-a numit „pomanagii” pe românii care au cerut creşteri de salarii şi i-a dat în judecată pe sindicaliştii de la Sanitas.
Vreau să îi asigur pe toţi românii că vom pune în aplicare legea salarizării unitare, pe care #PSD a discutat-o cu sindicatele, astfel încât să repunem sistemul de salarizare pe baze echitabile, iar românii să simtă în propriile buzunare creşterea economică. #indraznestesacrezi.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi