Skip to content
Politică

Noi schimbări într-o filială județeană a PPDD

Simona Man, preşedinte PP-DD la nivel naţional, a venit astăzi la Timişoara, pentru a numi o nouă conducere interimară a filialei din Timiş. Din PP-DD Timiş au plecat mulţi oameni cu funcţii, în ultima perioadă, iar filiala a rămas şi fără conducere, informează Ziua de Vest.

Consilierul judeţean PP-DD Petru Juravle a fost propus de unii membri PP-DD pentru a ocupa funcţia de preşedinte, dar, pe de altă parte, conducerea centrală l-a exclus din partid. Excludere retrasă la scurt timp, cei de la Bucureşti spunând că a fost o greşeală. Acum, Simona Man a venit la Timişoara pentru a linişti apele din filială, destul de tulburi în ultima perioadă, şi pentru a numi o nouă conducere. Ultima plecare din PP-DD a fost ieri, când preşedintele PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă, care conducea şi filiala partidului din judeţul Arad, a anunţat că a trecut, împreună cu vicepreşedintele CJ Arad şi alţi 31 de consilieri locali şi judeţeni din judeţul vecin, la PDL.

“Voi avea o discuţie cu domnul Juravle, voi face o propunere de conducere interimară a filialei pentru biroul naţional de coordonare şi vom transmite propunerea ulterior”, a spus Simona Man.

Petru Juravle nu ştie dacă va accepta această funcţie, dacă i se va propune acest lucru. “Eu trebuie să evaluez situaţia mai bine. Interimatul va trebui să ia sfârşit pentru judeţul Timiş. Trebuie să avem o discuţie definitivă”, spune Juravle.

Cât despre cei plecaţi, Simona Man spune că voturile nu pleacă cu ei… “Sunt doi-trei oameni care pleacă, ei nu realizează că voturile nu pleacă cu ei. Pleacă cu mandatele acestea. Eu sunt convinsă că şi mandatele se vor întoarce înapoi la partid. Nu-i nici o problemă, noi mergem mai departe şi ne vedem de proiectul notru”, a spus Simona Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *