Skip to content
Politică

Noi tensiuni între PNL şi PDL. Bătălia pentru un sector din Bucureşti SURSE

Au apărut noi tensiuni între vechiul Partid Naţional Liberal (PNL) şi fostul Partid Democrat Liberal (PDL), concretizate – de data aceasta – în bătălia pentru un sector din Bucureşti.

Alegerile interne pentru alegerea preşedintelui PNL Sector 2 au fost amânate pe fondurile tensiunilor din filială, mai multe memorii care reclamă modul în care sunt organizate alegerile fiind transmise către conducerea PNL Bucureşti, au declarat surse din PNL citate de antena3.ro.

" "

Preşedinţia PNL Sector 2 este disputată între fostul lider al filialei, senatorul PNL Anca Boagiu, şi viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, care şi-a depus deja candidatura pentru alegerile interne din filială.

Alegerile interne care ar fi trebuit să aibă loc pe data de 17 august au fost amânate fără a se stabili o nouă data la care vor organiza, după ce mai multe memorii au fost transmise conducerii PNL Bucureşti, pentru că oamenii cu drept de vot din fostul partid Forţa Civică, care îl susţin pe viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, nu se regăseau în baza de date, iar cei care mergeau la sediu să îşi achite cotizaţia, ca să poată vota, nu puteau face acest lucru, fiindu-le invocate diverse motive.

Disputa Dan Cristian Popescu – Anca Boagiu a fost la cote maxime şi în preajma alegerilor locale, Popescu reproşându-i lui Boagiu că l-ar fi sabotat în campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *