Skip to content
Politică

Noi vești despre starea Regelui Mihai, aduse de șeful Casei Majestății Sale

click.ro

Noi vești despre starea Regelui Mihai au fost aduse de către șeful Casei Majestății Sale, Andrew Popper.

Prezent miercuri seară la emisinea Romania9 de la TVR 1, șeful Casei Majestății Sale, Andrew Popper, a declarat că starea Majestății Sale este foarte precară.

" "

„Starea Majestății Sale este foarte precară. În acest moment, medicii își concentrează eforturile pentru a-l menține într-o stare confortabilă și fără dureri. Previziunile sunt imposibile în astfel de cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste, Din fericire, acum situația s-a stabilizat. Majestatea Sa are și momente când e conștient, momente când e mai puțin conștient. Este o evoluție normală în această situație”, a precizat Andrew Popper.

Oficialul Casei Regale a explicat și de ce nu a mai fost emis un buletin de sănătate semnat de medicii curanți ai Regelui.

„Motivul este foarte clar. și noi ne-am dori ca medici elvețieni să publice un comunicat medical. Și le-am cerut acest lucru. Din păcate, ei nu pot să o facă, pentru că legea elvețiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen și, în același timp, ei sunt convinși că, din punct de vedere etic nu pot să dea comunicate în ceea ce privește sănătatea unui pacient. Ei sunt obligați să respecte secretul medical și intimitatea pacientului. Este singurul motiv pentru care nu au fost date comunicate medicale oficiale”, a spus Excelența Sa Andrew Popper.

Andrew Popper a explicat și motivul pentru care nu au mai apărut fotografii cu regele.

Este foarte normal să nu se mai dea poze cu Majestatea Sa. După cum am spus deja, situația sănătății sale este precară. S-a degradat din punct de vedere fizic. Ar ataca demnitatea Majestății sale dacă aceste poze ar fi publicate în acest moment. Nu dorim ca Majestatea Sa să fie amintit prin aceste imagini, care nu sunt plăcute, Este normal ca Regele să fie în memoria poporului român așa cum era când era sănătos”, a punctat Popper.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *