Skip to content
Politică

Noii primari de sector, mai mult pe Facebook decât la muncă. Silviu Mănăstire: Lăsați gargara politică și strângeți gunoaiele din București!

Jurnalistul Silviu Mănăstire reacționează după ce noii primari de sector s-au arătat mai preocupați de imaginea lor pe Facebook decât de problemele reale ale Bucureștiului, cum ar fi, de pildă, gunoaiele care au năpădit străzile din Sectorul 1. ”Apucați-vă, bre, de muncă, nu mai întindeți mâna după like-uri pe FB, că vine hAUR-ul peste voi!”, spune Mănăstire.

”Lăsați gargara politică și strângeți gunoaiele din București! Că de aia vă plătim, să faceți, nu să vă plângeți de dimineața până seara că nu puteți să stați în ședințe în care frecați menta!
#faraimpotentiinfunctiipublice

Zice Ciucu: “Problemele cu salubritatea și cu managementul deșeurilor (mai ales pe partea de selectare /reciclare /depozitare) sunt majore în București (…). Acum ne-am întâlnit în biroul doamnei Armand…”

Ciucule, Clotilda, pluseriștilor, apucați-vă, bre, de muncă, nu mai întindeți mâna după like-uri pe FB, că vine hAUR-ul peste voi!”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

1 comentariu la “Noii primari de sector, mai mult pe Facebook decât la muncă. Silviu Mănăstire: Lăsați gargara politică și strângeți gunoaiele din București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *