Skip to content
Politică

Noii profesioniști din echipa câștigătoare a lui Florin Cîțu: Dansatoarea din buric. Lumea interlopă se infiltrează tot mai adânc în filiala Sector 4 a PNL

Inquam Photos/Octav Ganea

Când membri ai societății cu funcții la vârful politicii românești, cum este exemplul lui Silviu Mototolea, proaspăt ales în echipa de la Sectorul 4, condusă de Pavel Popescu, susțin, conform unor surse politice, tinere domnișoare fără pregătire temeinică în domeniu să acceadă în companii energetice de interes strategic, îți pui serioase semne de întrebare în legătură cu standardele de profesionalism promovate de echipa câștigătoare a lui Florin Cîțu.

Silviu Mototolea este un personaj controversat, care are relații strânse de rudenie cu interlopi de tipul lui Emil Pian.

Conform bugetul.ro, o fostă dansatoare din buric este dată ca noul model de meritocrație în tabăra lui Florin Cîțu.

Raluca Paraschiv Anton, căci despre ea este vorba, dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist, a fost angajată la compania de stat care întreține sistemul energetic național. Femeia este o mondenă cu aspirații mari, scrie Lumea Politică.

Interesant este faptul că Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4, organizația condusă de Pavel Popescu și care îl susține pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

Conform sursei citate, la începutul acestei luni, femeia a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.

Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.

Alexandru Cristea, deputat PNL, a dezvăluit, la Realitatea PLUS, că Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4. Același parlamentar a mai spus că Paraschiv a mai încercat să prindă și în trecut un post la stat, însă, în momentul în care i-a văzut CV-ul, fostul președinte al PNL București, Violeta Alexandru, s-a opus.

Conform Lumea Politică, în trecut, Raluca Paraschiv oferea servicii de dans din buric. Pentru un dans, ea solicita 100 de euro conform unui anunț prin care își promova serviciile. Existau și pachete mai scumpe în funcție de mișcarea buricului și ritmul utilizat.

Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *