Skip to content
Politică

Nora lui Măgureanu i-a declarat război lui Băsescu: „Îl dau în judecată”

" "

Alina Petre, fostă Măgureanu, nu se lasă intimidată de reacţia fostului preşedinte şi anunţă că-l va da în judecată pe Traian Băsescu, pentru că a jignit-o în direct la România TV.

Fosta noră a lui Măgureanu continuă războiul cu Traian Băsescu şi Crin Antonescu. „Eu îl voi da pe domnul Băsescu în judecată. Aseară a făcut nişte afirmaţii şi nu mi se par demne de un fost preşedinte, moralitatea dânsului este îndoielnică. Am vorbit cu avocatul şi-l voi da în judecată pe dânsul şi pe încă cineva, trebuie să ne asumăm…dacă spunem că facem parte din mafie şi aşa, sunt mafioată”, a declarat Alina Petre la România TV.

" "
" "

Supărarea Alinei Petre vine după ce Băsescu a atacat-o la România TV. „E un atac in care doua structuri vor neaparat si scoaterea lui Morar din CCR… la Morar nu au gasit capre, dar au gasit niste exponenţi ai mafiei cum sunt cei doi: fosta noră a lui Măgureanu şi Ghiulbenghian, care sa faca denunturi pe placul celor care vor sa-l vada pe Morar scos din joc”, a spus Traian Basescu.
În ciuda faptului că primeşte constant ameninţări, Alina Petre spune că nu va renunţa să facă denunţuri împotriva greilor din politică, informează romaniatv.net.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *