Skip to content
Puterea Știrilor Video

Norica Nicolai: 20 de parlamentari ALDE au semnat, vor semna și probabil vor vota moțiunea de cenzură

psnews.ro

Norica Nicolai, fost europarlamentar ALDE, a declarat la emisinea ”Puterea Știrilor” că nu mai puțin de 20 de parlamentari liberal-democrați au semnat sau vor semna moțiunea de cenzură inițiată de opiziție și că, probabil, o vor și vota.

”Nu știu care va fi rezultatul în privința moțiunii și mă și feresc să dau un pronostic. Cert este, însă, că întreaga campanie electorală va fi parazitată de această dispută între Iohannis și Dăncilă. Am impresia că parcă au ajuns la o înțelegere, se vede cu ochiul liber că nimeni nu vrea să găsească o soluție la acest conflict, se joacă de-a Tom și Jerry, fiecare acuzându-l pe celălalt.

ALDE vine cu 20 de parlamentari la moțiunea de cenzură care au semnat și vor semna, și care probabil vor și vota”, a spus Norica Nicolai.

Fostul europarlamentar este de părere că PNL, inițiatorul moțiunii de cenzură, are obligația să ofere și soluții, în cazul în care demersul va avea succes.

”Părerea mea este că această moțiune de cenzură, de altfel un demers constituțional normal, trebuie urmată și de explicații din partea PNL cu privire la ceea ce se va întâmpla după, ce soluții au. Adică pică guvernul, suntem mulțumiți, dar ce facem mai departe?”, a precizat Norica Nicolai la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *