Skip to content
Politică

Norica Nicolai a primit o funcție la vârful ALDE din România

psnews.ro

Europarlamentarul Norica Nicolai a primit joi o funcție la vârful Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) din România.

Nicolai a fost aleasă de către conducerea ALDE România în funcția de președinte al Consiliului Național al formațiunii lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Amintim că Norica Nicolai este și vicepreședinte al grupului Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa din Parlamentul de la Bruxelles.

„Norica Nicolai a fost votată în funcția de președinte al Consiliului Național și va avea o misiune importantă în direcția elaborării de politici publice”, a declarat vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, după ședința forurilor de conducere ale partidului, informează Agerpres.

„M-am bucurat de încrederea colegilor mei pentru a fi președinte al Consiliului Național al ALDE. Cred că viața politică românească are nevoie de politici publice eficiente, transparente, într-un dialog în care sunt implicați în realitate mediu de afaceri, societate civilă. ALDE dorește să fie activ în a promova valorile liberale prin acest Consiliu Național și sper că în curând ne vom întâlni la dezbateri care pot privi întreaga societate”, a afirmat Norica Nicolai.

ALDE a mai decis, în ședința de joi, numirea în funcțiile de secretar în domeniul minorităților și al relațiilor internaționale a Danei Varga și, respectiv, a Ruxandrei Cazacu.

LOGO_ALDE_ nou Norica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *