Skip to content
Politică

Norica Nicolai, analiză la sânge a taberelor politice înaintea alegerilor: Le dau foarte multe șanse celor care sunt cercetați si condamnați!

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, vineri seară prin intermediul unei intervenții telefonice în direct la postul România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, faptul că DNA își face un deserviciu prin plimbarea inculpatilor din dosarele de coruptie in catuse si afisarea acestora in fata publicului și a viitorului electorat în contextul apropierii alegerilor locale.

Norica Nicolai a punctat că le dă șanse mari politicienilor asaltați de DNA, întrucât oamenii văd faptul că este vorba despre o justiție selectivă sau de dosar de coruptie care răsar înaintea campaniei electorale.

Potrivit europarlamentarului român, figuri politice precum Marian Vanghelie și alți primari bucureșteni sunt cotați în continuare cu șanse mari la alegerile locale din vară, electoratul pregătindu-se să îi taxeze pe ceilalți politicieni printr-un „vot de frondă”:

„De ceva ani, pe intreg mandatul prezidential al dlui Basescu si pe acest an si jumatate al domnului Iohannis asistăm pe acelasi spectacol. Oamenii sunt foarte influentati. Nu se vad solutiile si nu se vad rezultatele revenirii bugetului statului. Oamenii se indoiesc de eficienta acestei batalii. E vorba de o justitie selectiva, se adreseaza mai multor primari. Apar astfel de dosare in preajma campaniei electorale, ceea ce ridica semne de întrebare  referitoare la credibilitatea solutiilor justitiei si mai ales ca mare parte a faptelor au o vechime de 2-3 ani. Aceasta batalie antcoruptie…Asa se explica si faptul ca si Marian Vanghelie si alti primari bucuresteni au in continuare credibiliate. Va fi un vot de fronda. Intr-o tara bantuita de teama exista ura, revolta. Ea se va manifesta impotriva acestei stari de spirit la vot. Le dau foarte multe sanse celor care sunt cercetati si condamnati.”, a exprimat Norica Nicolai la postul România TV.

alliance-of-liberals-and-democrats-for-europe-to-reject-acta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *