Skip to content
Puterea Știrilor Video

Norica Nicolai anticipează o răsturnare de situație în cazul Kovesi: Sunt absolut convinsă că nu se va merge pe decizia luată deja

psnews.ro

Fostul europarlamentar Norica Nicolai, prezentă în studioul „Puterea Știrilor”, a vorbit despre șansele pe care Laura Codruța Kovesi le are pentru a obține funcția de procuror-șef european.

Astfel, Norica Nicolai a susținut că, în opinia sa, Parlamentul European va relua procedurile interne „pentru că toate parlamentele au orgoliul de a decide ele”, iar șansele lui Kovesi ”sunt la limită”.

„Cu siguranță Consiliul va merge pe aceeași decizie din consecvență și probabil Parlamentul European va relua procedurile interne pentru că toate parlamentele au orgoliul de a decide ele. Sunt absolut convinsă că nu se va merge pe decizia luată deja de vechea componență a PE. Știm foarte bine cât de orgolioase sunt parlamentele și acum arhitectura politică s-a cam schimbat. Nu mai sunt majoritățile pe care le-am avut în vechiul Parlament . După părerea mea, șansele sunt la limită”, a declarat Norica Nicolai, la Puterea Știrilor.

Amintim că Jean-François Bohnert, contracandidatul Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european, este favorit pentru şefia Parchetului Naţional Financiar din Franţa, corespondentul DNA.

În cazul în care Jean-François Bohnert va fi numit în funcţia de şef al Parchetului Naţional Financiar, Laura Codruţa Kovesi va deveni singurul candidat pentru funcţia de procuror-şef în cadrul Parchetului European.

1 comentariu la “Norica Nicolai anticipează o răsturnare de situație în cazul Kovesi: Sunt absolut convinsă că nu se va merge pe decizia luată deja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *