Skip to content
Politică

Norica Nicolai anunță că va coordona campania lui Mircea Diaconu. Despre ruperea coaliției: Câtă vreme PSD a fost condus de Dragnea, s-a mimat colaborarea

radiocluj.ro

Liderul ALDE Norica Nicolai a anunțat că va coordona campania electorală a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Fostul europarlamentar a mai susținut că ALDE a decis să iasă de la guvernare abia acum pentru că partidul a sperat într-o colaborare reală cu PSD după plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea social-democraților, scrie hotnews.ro.

Întrebată la Digi 24 ce anume nu a funcționat în cadrul Coaliției, Norica Nicolai a susținut că principala problemă a ținut de comunicare și că foarte des membrii ALDE aflau de la televizor despre decizii cu care nu erau de acord. Ea a mai susținut că dacă coaliția nu s-ar fi rupt, s-ar fi aflat în situația în care un partid decidea totul în timp ce altul era considerat ca fiind unul marginal, menit doar să asigure o majoritate în Parlament.
Am încercat după plecarea lui Dragnea și am sperat să avem un dialog mult mai constructiv. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. (..) Atâta vreme cât PSD a fost condus de Dragnea s-a mimat colaborarea”, a comentat ea.

Întrebată dacă va coordona conducerea alianței cu Pro România, Norica Nicolai a spus că, de fapt, se va ocupa de coordonarea campaniei candidatului Mircea Diaconu pentru alegerile prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *