Skip to content
Politică

Norica Nicolai descâlcește ițele răfuielii Toader- Lazăr: Nu rezultă de nicăieri că ministrul Justiției a făcut o confuzie! EXCLUSIV

http://inquamphotos.com/

La 4 ani de la clasarea unui dosar în care era vizat Klaus Iohannis, la acel moment primar în Sibiu și candidat la președinția României, soluția dată în cazul președintelui revine în atenția publică, în contextul în care a fost invocată de ministrul Justiției în cererea de revocare a procurorului general. Evoluțiile recente arată că ar fi fost o confuzie de nume, documentul fiind semnat de Cristian Lazăr și nu de Augustin Lazăr.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura joi cu europarlamentarul ALDE Norica Nicolai pentru a analiza situația. Concret, în viziunea eurodeputatei ALDE, nu este vorba despre o confuzie, întrucât Tudorel Toader a vorbit despre Lazăr și nu Augustin Lazăr.

„Nu știu dacă a făcut o confuzie. Nu rezultă de nicăieri chestia asta. Toader a spus de Lazăr. Nu a vorbit de Augustin Lazăr. Mai degrabă cred că noi am înțeles că ar putea fi vorba despre Augustin Lazăr. El a vorbit despre Lazăr. Deci nu cred că a făcut vreo confuzie domnul ministru, ci dimpotrivă cred că deliberat a vrut să ne spună că acea ordonanță nu are ce căuta în dosarul de candidatură a domnului Augustin Lazăr. Asta cred că a dorit să sublinieze ministrul”, a subliniat europarlamentarul.

Totodată, chestionată dacă poate fi vorba despre o problemă de comunicare, Norica Nicolai a precizat că nu, ci ministrul Justiției Tudorel Toader a subliniat că în orice caz ordonanța de clasare nu avea ce căuta în dosarul de candidatură.

„Eu cred că nu a fost deloc o problemă de comunicare. Ceea ce domnul Toader a dorit să sublinieze este că s-a pus acea ordonanță de clasare în dosarul de candidatură și ea nu avea ce căuta acolo. A vrut să ridice public o întrebare cu privire la motivul pentru care acea ordonanță a fost pusă în acest dosar. 

Să luăm în considerare și faptul că și celălalt domn Lazăr a beneficiat de o promovare”, a conchis în exclusivitate europarlamentarul Norica Nicolai pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *