Skip to content
Europa Politică

Norica Nicolai dezvăluie cine l-ar putea înlocui pe Juncker la conducerea Comisiei Europene

aldeparty.eu

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, luni, că Jean-Claude Juncker ar putea fi  înlocuit în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene de cancelarul german Angela Merkel.

Germania ne amenință direct cu activarea Art. 7. Bulgarii nu sunt foarte interesați, dar nici ei nu pot fi exceptați de la această împrejurare. De ce? Pentru că probabil s-au așteptat ca după extindere noi să fim de fapt o piață și o majoritate tăcută care să urmeze întreg politicul sau altul, fie Paris, fie Berlin. S-au trezit că lucrurile nu stau deloc așa. Polonia a fost puternic dominată de un sentiment de prioritate a construcției interne. Noi, cum a bătut vântul și în funcție de cine a condus Bucureștiul, președinte sau Guvern. Eu cred că viitorul președinte al Comisiei Europene poate fi doamna Merkel… Se vorbește deja la Bruxelles.

Doamna Merkel are o problemă internă și această problemă internă se va acutiza. După 12 ani cât a domnit doamna Merkel în Germania și în politica europeană, este timpul să te retragi, dar doamna Merkel este o femeie încă tânără și va dori să spună ceva în politica europeană și să securizeze Germania’‘, a declarat Norica Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *