Skip to content
Europa Politică

Norica Nicolai îl pune la colț pe Iohannis: Atitudinea președintelui este una a nerușinării naționale!

http://inquamphotos.com/

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a comentat decizia CCR privind sesizarea președintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea Bugetului.

Amintim că, miercuri, Curtea Constituţională a României a respins sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind că actul normativ este constituţional.

În replică, președintele României a susținut în aceeași zi, într-o conferință de presă că nu va promulga legea Bugetului și o va retrimite în Parlament.

„Curtea Constituțională a respins sesizarea președintelui Iohannis cu privire la Legea bugetului pe anul 2019 ca fiind inadmisibilă.

Dacă președintele califica acest budget ca fiind un buget al rușinii naționale, cred că ceea ce s-a întâmplat astăzi consacră faptul că atitudinea președintelui este una a nerușinării naționale: este absolut inacceptabil la acest nivel ca atunci când ataci o lege să nu verifici și condițiile de admisibilitate ale acestui demers”, scrie Norica Nicolai pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *