Skip to content
Politică

Norica Nicolai îl taxează dur pe Iohannis după discursul din Parlament: Agenda politică a președintelui nu are niciun fel de legătură cu România!

psnews.ro

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD, în timpul discursului din Parlament prilejuit de aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO. Șeful statului a acuzat puterea că prin acțiunile sale riscă să fragilizeze statutul țării noastre în NATO și UE.

Această guvernare eșuată reprezintă un risc pentru țară”, a spus Iohannis.

În replică, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, euroaprlamenatrul ALDE Norica Nicolai și candidatul aflat pe locul 1 pe lista ALDE la alegerile europarlamenatre din 26 mai, a taxat gestul președintelui României, despre care spune că ”a arătat că nu are niciun fel de legătură cu evenimentele majore pe care România le organizează”.

”Din punctul meu de vedere, președintele a arătat că nu are niciun fel de legătură cu evenimentele majore pe care România le organizează, pentru că aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO este un eveniment politic la care toate lumea trebuia să se gândească la construcție și la garanțiile de securitate pe care NATO ni le dă”, a delcarat Norica Nicolai pentru PSnews.ro.

Mai mult, eurodeputatul ALDE a atras atenția că președintele Klaus Iohannis dovedește ”că agenda politică a președintelui nu are niciun fel de legătură cu România, ci cu agenda personală care vizează o eventuală realegere a sa”.

Președintele a ales să politizeze în buna tradiție a campaniei electorale în care se află de foarte multă vreme. Este un lucru, în opinia mea, care dovedește că agenda politică a președintelui nu are niciun fel de legătură cu România, ci cu agenda personală care vizează o eventuală realegere a sa”, a connchis euroaprlamentarul român.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *