Skip to content
Politică

Norica Nicolai, mesaj înainte de europarlamentare: Ne dorim o Europă care să garanteze drepturile fiecărui român

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care transmite că Uniunea Europeană s-a îndepărtat de valorile liberale, lucrând mai mult pentru guverne, în pofida nevoilor cetățenilor. În opinia europarlamentarului român, România trebuie să trimită la Bruxelles oameni dispuși să lupte pentru ca țara să fie respectată în Europa.

„Ca de fiecare dată, voi spune lucrurilor pe nume: avem nevoie de Europa, dar și ea are nevoie de noi. Trebuie să recunoaștem că UE s-a îndepărtat de valorile liberale, începând să lucreze mai mult pentru guverne, decât pentru cetățeni și nevoile acestora. Noi ne dorim o Europă care să garanteze drepturile fiecărui român.

La întâlnirea cu cei peste 350 de membri veniți, la inițiativa ALDE Bacău, din județul Bacău, precum și Neamț, Galați și Vrancea, la care am participat astăzi alături de președintele ALDE, domnul Călin Popescu Tăriceanu și de colegii mei candidați la alegerile europarlamentare, am subliniat cât de important este să înțelegem cine sunt cu adevărat cei care ne reprezintă în Europa.

În ultimii 3 ani, am văzut că nu putem fi respectați în Europa dacă nu ne respectăm între noi.

De aceea, trebuie să transmitem un mesaj puternic către Bruxelles, să spunem că Romania nu este doar o țară de la periferia Europei, ci este un stat membru extrem de important.

Pentru a face posibil acest lucru, pe 26 mai trebuie să facem o alegere corectă, inteligentă și să trimitem la Bruxelles pe aceia care sunt dispuși să lupte pentru ca România să fie respectată în Europa”, a conchis Norica Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *