Skip to content
Politică

Norica Nicolai, mesajul care dinamitează fuziunea PNL- PDL. Previziune neagră pentru noul PNL

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, a explicat intr-un interviu acordat ziarului clujean Făclia care este relația sa cu Partidul Național Liberal în acest moment, precizând că este în continuare membru, dar fără a se implica activ în viața de partid.

De asemenea, europarlamentarul liberal a precizat că actuala construcție politică dintre PNL și PDL este doar un partid cu titulatura de liberal, urmând să aibă un rol marginal în perioada următoare.

”Sînt în continuare membru PNL, fără însă a mă implica activ în viaţa partidului. Rămîn, cu orice risc, în grupul ALDE şi cred că ceea ce am spus la Congres în legătură cu viitorul partidului, din păcate, se confirmă. Partidul Naţional Liberal în această construcţie, care este doar cu titlul un partid liberal, va rămîne cu un rol marginal.

De fapt, recentele acuzaţii pe care PDL le-a formulat împotriva liberalilor cu privire la primul tur al alegerile prezidenţiale confirmă: nu avem în prezent o formulă politică în care să existe coeziune, o formulă politică în care să existe o viziune comună asupra lucrurilor. ACL reprezintă doar două partide care au dorit să fie mai puternice şi au considerat că anumite lucruri o să se poată întîmpla dacă sînt împreună”, a explicat Norica Nicolai.

Europarlamentarul a vorbit și de actuala campanie electorală și dezbaterile care au avut loc, precizând că nu a fost în niciun fel convinsă de niciunul din candidați, deci implicit de candidatul ACL, Klaus Iohannis. Altfel spus, Norica Nicolai precizează că nici candidatul partidului din care face parte nu a convins-o în această campanie electorală.

”Cred că ultima campanie electorală care a avut loc în România şi în care am avut dezbateri electorale, dezbateri pe teme politice, a fost cea din anul 2000. Această campanie electorală nu m-a convins cu nimic, pentru că nu am observat la niciunul dintre candidaţi o viziune foarte clară cu privire la viitorul ţării, nu am auzit răspunsuri la marile întrebări pe care şi le pun românii, ci doar un veşnic scandal, asezonat cu intervenţiile DNA-ului în clasa politică”, a punctat Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *