Skip to content
Politică

Norica Nicolai, precizări esențiale despre atmosfera din coaliție: Se încearcă o destabilizare EXCLUSIV

cotidianul.ro

Eurodeputatul Norica Nicolai (președintele Consiliului Național al ALDE România și vicepreședinte al grupului ALDE din Parlamentul European) a acordat vineri o declarație pentru PSnews.ro, în care a făcut precizări esențiale despre atmosfera de la vârful coaliției de guvernare.

VEDEȚI ȘI: Se pregătește nucleara anului în politică? Tăriceanu i-ar putea da lovitura fatală lui Dragnea SURSE

Așa cum puteți citi în linkul de mai sus, cele mai recente informații vehiculate în mass media se referă la o posibilă intenție a președintelui Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu-Tăriceanu, de rupere a coaliției, din cauza deteriorării relațiilor cu Partidul Social Democrat (PSD).

La rândul ei, Norica Nicolai a negat vehement această ipoteză, adăugând că nu mai devreme de ieri (joi) a stat de vorbă personal cu Tăriceanu.

„Întâmplarea face ca ieri să fi fost împreună cu domnul Tăriceanu la Bruxelles, la o reuniune ALDE. Pot să vă spun că nu există niciun fel de relație de ostilitate între liderii coaliției. Cred că acestea sunt pure speculații. Am pornit împreună și vom continua împreună. Cel puțin din punctul de vedere al ALDE, mandatul nostru este o reformă a statului, iar asta înseamnă punerea la punct a democrației – inclusiv în justiție. În momentul de față, continuăm să facem acest lucru. Eu sunt sătulă de manipulările publice, de știrile false și de ceea ce vehiculează unii sau alții. În orice caz: se încearcă o destabilizare a coaliției, dar, după părerea mea, acest lucru e dificil de crezut că va reuși”, a subliniat Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *