Skip to content
Puterea Știrilor Video

Norica Nicolai, prima opțiune a ALDE pentru funcția de Avocat al Poporului. De ce a refuzat

psnews.ro

Fostul europarlamentar ALDE Norica Nicolai, invitată miercuri în studioul Puterea Ștririlor, a declarat că i s-a oferit postul de Avocat al Poporului, dar a aceasta refuzat.

Norica Nicolai a susținut că în perioada următoare se va implica în activitățile de partid, adăugând că nu a dorit ”o formulă de sinecură” precum a fost funcția de Avocat al Poporului.

„De acum încolo mă voi ocupa de partid. Nu am ales o formulă de sinecură, care după cum bine știți a fost Avocatul Poporului. Mi s-a propus această funcție. Nu voiam să ies din politică pentru că, în opinia mea, oricât de hulit și oricâtă lipsă de încredere ar exista în clasa politică, eu nu văd o altă formulă de guvernare. Nu văd o decizie permanentă a străzii sau a altora, decât cu riscul major de a ajunge la un totalitarism pe care nu mi-l doresc și nu și-l dorește nimeni”, a declarat Norica Nicolai, la Puterea Știrilor.

Amintim că plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a votat recent numirea Renatei Weber ca Avocat al Poporului. Fostul europarlamentar a fost propus de ALDE.

CITIȚI ȘI: Renate Weber a fost numită în funcția de Avocat al Poporului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *