Skip to content
Politică

Norica Nicolai speră că Marea Britanie va rămâne în UE: Brexit ar crea extrem de multe probleme cetățenilor români care lucrează acolo

http://inquamphotos.com/

Europarlamentarul Norica Nicolai crede că există din ce în ce mai multe șanse ca Marea Britanie să rămână în Uniunea Europeană, în ciuda opoziției guvernului condus de Theresa May. Într-o postare pe Facebook, Norica Nicolai susține că un eventual Brexit ar crea probleme mari românilor care locuiesc și lucrează în Regatul Unit.

Redăm mai jos postarea integrală a europarlamentarului Norica Nicolai:

Britanicii dau semne din ce în ce mai puternice că nu doresc sa părăsească UE, în ciuda insistențelor guvernului condus de Teresa May. În acest context, salut preluarea inițiativei politice de către Parlamentul Britanic, reprezentant legitim al cetățenilor din aceasta țară.
Amendamentul votat aseară în Camera Comunelor permite organizarea unei noi serii de voturi privind ieșirea din Uniunea Europeană. Îmi exprim speranța că acestea vor avea ca finalitate o soluție care să permită rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.
Marea Britanie reprezintă un important partener strategic al României, îndeosebi în ceea ce privește securitatea și apărarea. Dincolo de asta, momentul Brexit ar crea extrem de multe probleme cetățenilor români care lucrează acolo, afectând totodată și relațiile comerciale România-UK, aflate în excedent pentru România, la momentul actual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *