Skip to content
Politică

Nou denunț cutremurător al lui Dorin Cocoș. Cum se împărțea șpaga la ANRP

Vedem o schimbare totală de atitudine din partea lui Dorin Cocoş, iar după denunţul în care a turnat-o chiar pe fosta sa soţie, Elena Udrea, a urmat acum unul în care îi dă în gât pe toţi cei cu care a împărţit bani în dosarul ANRP.

Potrivit celor de la România TV, centrul de comandă era chiar biroul din hotelul pe care îl au şi astăzi Elena Udrea şi Cocoş.

Gheorghe Stelian mergea des acolo ca să ducă banii, susțin cei de la RTV.

Jurnalistul Victor Ciutacu a prezentat miercuri seară un nou denunț cutremurător făcut de omul de afaceri Dorin Cocoș. De data aceasta, este vorba de circuitul șpăgii în ANRP.

Este vorba de 12 milioane de euro, platite de Stelian Gheorghe, zis Stelu, totul ca sa se puna in miscare circuitul spagii la ANRP.

In dosarul de retrocedare Gheorghe Gabriel – Adrian Andrici – Valentin Vișoiu, Sergiu Diacomatu ar fi primit 5 000 000 de euro de la Stelian Gheorghe, Crinuta Dumitrean a primit 1.000.000 de euro, Dragos Bogdan – 800 000 de euro, Dorin Cocoş – 1 milion 200 de mii de euro.

In alt dosar de retrocedare, al lui Ion Anton și Nae Nicolae, Sergiu Diacomatu ar fi primit 2 500 000 de la Stelian Gheorghe, Crinuta Dumitrean 800 000 si Dorin Cocos 1 500 000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *