Skip to content
Politică

Nou INCENDIU în Londra. Zeci de pompieri intervin

vocea.biz

Un nou INCENDIU a izbucnit duminică în Londra, al treilea din ultima lună. Zeci de pompieri intervin.

80 de pompieri cu 12 mașini utilitare s-au luptat, duminică, cu flăcările izbucnite într-un bloc rezidențial din estul Londrei, relatează RT, preluat de B1.ro.

Au fost mistuite de flăcări etajele 3, 4 și acoperișul unui bloc dintr-un ansamblu nou cu cinci clădiri, potrivit unui comunicat al Brigăzii de pompieri din capitala Marii Britanii.

Clădirea localizată între Bethnal Green și Mile End, era din fericire nelocuită, fiind încă în construcție. Drumurile riverane au fost blocate pe durata celor trei ore cât a durat stingerea incendiului.

Cauza izbucnirii focului este în curs de investigare. Imaginile de la fața locului arată că acoperișul clădirii, pe care se aflau instalate panouri solare, s-a prăbușit.

Un incendiu similar a mai avut loc în Bethnal Green săptămâna trecută când au intervenit 72 de pompieri și 10 mașini de intervenție.

Serviciul britanic de pompieri se află într-o stare constantă de alertă de când s-a descoperit că în Londra există 600 de clădiri izolate cu materiale similare celor folosite la Grenfell Tower, unde pe 14 iunie a avut loc un devastator incendiu soldat cu 79 de morți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *