Skip to content
Politică

Nou război în Mehedinţi: Virgil Popescu (PNL) acuză PSD că amăgește cetățenii cu o reabilitare fictivă a drumurilor

Nou război în Mehedinţi: vicepreşedintele PNL Virgil Popescu acuză PSD că „amăgește cetățenii cu o reabilitare fictivă a drumurilor”.

Într-un comunicat trimis, joi, PSnews.ro, Popescu reclamă că PSD Mehedinți „are obiceiul să-și aducă aminte de cetățeni doar o dată la câțiva ani, atunci când sunt alegerile electorale și au nevoie de voturi”.

„Pesedistul Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a luat decizia să depună un proiect pentru reabilitarea a 116 kilometri din județ abia acum când mai sunt două luni până la alegerile locale.

Tot Aladin Georgescu a precizat că documentele proiectului sunt pregătite de un an de zile. Atunci de ce tocmai acum intenționează să le depună? Evident că totul este doar un praf aruncat în ochii cetățenilor și un motiv cu care să se laude în campanie.

Județul nostru are nevoie de investiții în infrastructură, dar nu cu două luni înainte de alegeri. E necesar un plan de reabilitare a drumurilor, să ne asigurăm că vom avea beneficii de pe urma acestor investiții și ele reprezintă solicitările cetățenilor. De asemenea, firmele de construcții trebuie alese după criterii clare, ca să nu ajungem în situația de a sponsoriza baronii locali.

Realitatea demontează minciunile pesediștilor. Social-democrații n-au făcut nimic ca să repare drumurile din Mehedinți, în ultimii ani când au condus Consiliul Județean. Situația deplorabilă a infrastructurii ne împiedică să atragem investitorii și, totodată, pune în pericol viața cetățenilor. Este clar pentru toată lumea că 116 km nu se vor repara în două luni și, dacă PSD va continua să conducă județul, nu se va investi niciodată în infrastructură. Pesediștii nu sunt preocupați de situația drumurilor, ci încearcă să obțină fonduri de la bugetul statului și să-și alimenteze propriile firme cu banii cetățenilor. 

Îmi doresc ca electoratul din Mehedinți să nu se lase amăgit de aceste proiecte fictive ale PSD. Cetățenii trebuie să-și amintească, pe 5 iunie, că social-democrații vin cu pomeni și promisiuni electorale, apoi uită de oamenii care se chinuie să-și rezolve problemele”, mai scrie Virgil Popescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *