Skip to content
Politică

UPDATE ”Aventurierul Google” a murit/Nou seism în Nepal și India

UPDATE

Dan Fredinburg, cel care se autointitulase „Aventurierul Google”, a murit din cauza unei avalanse declansate pe Everest de cutremurul din Nepal, scrie The New York Times. „Din pacate am pierdut pe unul dintre noi in aceasta tragedie”, se arata intr-un comunicat postat de Google pe pagina sa de internet.

MAE recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile care nu sunt necesare in Nepal si in regiunile invecinate din India, informeaza hotnews.ro

 

Un nou cutremur puternic s-a produs duminică în India și Nepal, clădirile fiind zdruncinate la New Delhi, relatează Reuters, citat de agerpres.ro.

Potrivit United States Geological Survey, această replică a avut magnitudinea de 6,7, după primul cutremur de 7,9 ce a lovit sâmbătă regiunea și în care și-au pierdut viața cel puțin 2.000 de persoane.

‘Un alt cutremur, este o replică chiar acum’, a declarat telefonic alpinistul indian Arjun Vajpai de la tabăra de bază de pe Muntele Makalu, 20 km de Everest. Potrivit Reuters, în convorbirea telefonică se puteau auzi țipete și zgomotul unei avalanșe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *