Skip to content
Politică

NOU SONDAJ Cum arată bătălia pentru Cotroceni pe ultima sută de metri

În cadrul emisiunii Punctul de întâlnire de la Antena3, moderată de jurnalistul Radu Tudor, a fost prezentat publicității cel mai nou sondaj realizat de Avangarde.

Sondajul ne arată cum arată bătălia prezidențială cu 27 de zile înainte de primul tur al alegerilor din această toamnă.

Sondajul are o reprezentativitate națională și a fost realizat în ultima săptămână din luna septembrie, iar marja de eroare este una de 3.8%.

În primul tur participarea va fi una de 50%, iar în al doilea tur va fi una de aproximativ 55%, a precizat sociologul Marius Pieleanu cu privire la prezența la vot la scrutinul electoral din toamnă.

Victor Ponta conduce detașat cu 42%, urmat de Klaus Iohannis cu 28%, aflat în scădere față de  cercetarea precedentă și Călin Popescu Tăriceanu cu 8%. Elena Udrea, Monica Macovei și Teodor Meleșcanu sunt în prezent la egalitate, având o intenție de vot de 4%.

avangarde2

 

Cu privire la inteția de vot legată de partide, scorurile sunt următoarele:

PSD-UNPR- 42%

ACL- 30%

PMP- 7%

UDMR- 5%

PLR- 5%

PPDD- 3%

PRM- 2%

sondaj avangarde

 

3 comentarii la “NOU SONDAJ Cum arată bătălia pentru Cotroceni pe ultima sută de metri

  1. :))))) A iesit repede si Pieleanu cu o facatura, sa arate ca nu degeaba troaca lui de la Avangarde mananca bani de la liberalii basisti !

  2. Niste facaturi mincinoase. Manipulare ordinara. Eu nu cred ca romanii sunt atat de prosti incat sa voteze aceeasi oameni care de 25 de ani fura si au jefuit tara aducandu-i in saracie. Oamenii trebuie sa aleaga un om nou , care nu a facut afaceri cu statul si sa puna tara pe picioare. Nu se mai poate continua linia politica de pana acum facuta de toti incompetentii si borfasii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *