Skip to content
Politică

Nou SONDAJ. Cum arată lupta dintre Ponta și Iohannis pe ultima sută de metri. Ce diferență mai există între cei doi

TVR a prezentat în cadrul Telejurnalului un sondaj realizat de compania de sondare Avangarde, realizat în perioada 7-9 noiembrie, pe un eșantion de 2000 de respondenți și cu o marjă de eroare de 2.2%.

De asemenea, cei de la TVR au anunțat că vor realiza un sondaj de tip exit-poll în duminica alegerilor prezidențiale, cu ajutorul CURS-Avangarde.

În ceea ce priveşte preferinţele alegătorilor, sondajul arată că Victor Ponta ar primi votul a 54 % dintre cei intervievaţi iar contracandidatul său, Klaus Iohanis, 46 de procente, potrivit unei știri difuzată de TVR în cadrul Telejurnalului.

Peste 45 la sută dintre românii chestionaţi sunt foarte interesaţi de turul doi al alegerilor prezidenţiale. 37% au spus că sunt interesaţi. 11, puţin interesaţi, iar 6 la sută, deloc interesaţi de ceea ce se va întâmpla pe 16 noiembrie.

Mai mult de jumătate dintre respondenţi au spus că sigur vor vota duminică.

20 la sută au declarat că probabil vor merge la vot, iar 16 la sută nu s-au decis încă dacă îşi exprimă acest drept. Trei procente dintre cei chestionaţi spun că cel mai probabil nu vor merge să voteze, iar 4% declară că nu vor vota, potrivit celor de la TVR.

avangarde

2 comentarii la “Nou SONDAJ. Cum arată lupta dintre Ponta și Iohannis pe ultima sută de metri. Ce diferență mai există între cei doi

  1. Ultimele 3 sondaje dau pentru duminica acelasi scor procentual: 55-54% – 45-46% pentru Victor Ponta. Mai astept sondajul celor din Cluj(CCSCC) care au dat pentru turul I, de doua ori, cel mai nastrusnic pronostic: 37% – 33% pentru Ponta….. Abia il astept …..:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *