Skip to content
Politică

Nouă anchetă a DNA. Este vizată soția unui important senator PSD

Procurorii DNA efectuează joi percheziții la Spitalul Județean Cluj, în cauză fiind implicată soția unui important senator al Partidului Social Democrat. Este vorba de Mihaela Cordoș, soția senatorului PSD Alexandru Cordoș, au declarat surse judiciare, potrivit Agerpres.

Senatorul Alexandru Cordoș are, la rândul său, probleme cu justiția.

Procurorii anticoruptie au dispus, in cursul anului trecut, inceperea urmarii penale fata de senatorul PSD Alexandru Cordos, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de favorizare a faptuitorului, el fiind acuzat ca a avertizat persoane dintr-un dosar penal ca le sunt interceptate convorbirile.

„In cauza exista elemente din care rezulta suspiciunea rezonabila ca, in cursul anului 2014, suspectul Cordos Alexandru a ajutat persoanele cercetate de procurorii anticoruptie, intr-un dosar penal, avertizandu-le ca le sunt interceptate convorbirile telefonice.

Aceste informatii le-a aflat de la finul sau, ofiterul de politie judiciara Tatar Valentin care, la data faptelor, lucra in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj.

De altfel, in legatura cu faptele acestuia din urma, la data de 23 iulie 2014, a fost sesizata instanta de judecata cu acordul de recunoastere a vinovatiei pentru savarsirea a 3 infractiuni, din care una in forma tentativei, de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii (vezi comunicat nr. 1094/VIII/3 din 23 iulie 2014)”, se arată în comunicatul DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *