SpaceVIP, companie de turism spațial de lux, a anunțat deschiderea comenzilor pentru cei care își doresc să ia masa în spațiu. Deși prețul este și el „spațial”, numărul de locuri este insuficient.
După experiențe culinare pe fundul oceanului, în vârful munților, sau agățați de brațul unei macarale, o companie care oferă servicii de lux promite o experiență cu totul specială. SpaceVIP a angajat un renumit bucătar danez cu o stea Michelin pentru a alcătui și găti un meniu în spațiul cosmic.
Conform documentelor puse la dispoziția celor interesați, noua experiență propusă de SpaceVIP include o călătorie de câteva ore cu un balon spațial în timpul căreia clienții care își permit să plătească 500.000 de dolari vor servi o masă gătită de cunoscutul bucătar danez Rasmus Munk.
Acesta, bucătar-șef la restaurantul danez Alchemist care a fost clasat pe locul cinci în ghidul „World’s Best 50 Restaurants” pentru 2023, are ca sarcină alcătuirea unui meniu aparte, potrivit unei experiențe inedite și periculoase.
Atras de propunere și deja implicat 100% în proiectul celor de la SpaceVIP, bucătarul danez susține, conform Bloomberg, că, deși nu a stabilit încă un meniu, numărul clienților interesați depășește capacitatea de transport a nacelei în care se va servi masa.
Citește mai mult AICI
Autor
Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News