Skip to content
Caraș-Severin Gorj Știri locale

Nouă autoturisme, avariate de acoperişuri smulse de vântul puternic, în Gorj şi în Caraş-Severin

Şase autoturisme au fost avariate, miercuri, în oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, de un acoperiş smuls de vânt. Şi la Reşiţa, în judeţul Caraş-Severin, vântul a desprins bucăţi din două acoperişuri, fiind avariate trei maşini.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au anunţat că, la Târgu Cărbuneşti, un acoperiş a căzut şi a avariat şase autoturisme.

În urma incidentului, nu au fost persoane rănite, anunță news.ro.

Pompierii militari şi pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă intervin pentru îndepărtarea acoperişului.

Un incident similar a avut loc la Reşiţa.

Potrivit ISU Caraş-Severin, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate, în municipiul Reşiţa, a fost solicitată prin apel 112 intervenţia pompierilor militari pentru degajarea unor elemente de acoperiş care au fost desprinse de vânt pe str. Petru Maior şi pe bd. Revolutia din Decembrie.

În ambele cazuri a fost afectată o suprafaţă de aproximativ 100 mp din acoperiş. Pe str. Petru Maior elementele de construcţie căzute au avariat 3 autoturisme. Pompierii militari au intervenit pentru degajarea elementelor din acoperiş care stăteau să cadă şi pentru asigurarea zonei„, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *