Skip to content
Politică

Nouă declarație controversată a lui Klaus Iohannis. ”Victima” este Simona Halep

Simona Halep a reuşit cea mai importantă victorie a cariere. Sportiva din Constanţa a învins-o fără drept de apel pe Serena Williams, numărul unu mondial, la Turneul Capioanelor, cu scorul de 6-0, 6-2.

Totuși șeful PNL a reacționat cel puțin ciudat față de acest succes al sportivei din România.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis a felicitat-o, însă a ţinut să precizeze că Halep mai are mult de muncit până să devină numărul unu mondial.

„Este o victorie importantă pentru Simona, însă trebuie să fie realistă. Mai are mult de muncit până să fie numărul unu mondial. Sper să confirme, pentru că România s-a săturat de dezamăgiri. Succes!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina personal­ă de Facebook, ca răspuns la un comentariu în care Simona Halep era elogiată, informează rtv.net.

Această declarație a lui Iohannis se înscrie în lungul șir al declarațiilor cu ”ghinion” ale lui Klaus Iohannis.  Cel puțin prezidențiabilul ACL își recunoaște deficiența în arta comunicării politice chiar pe pagina sa de socializare: ”Nu am fost niciodată un om al cuvintelor, ci un politician care e mai mereu ”în stradă” ”, a afirmat joi Klaus Iohannis pe o pagina de socializare.

Cu privire la succesul important al Simonei Halep de miercuri și prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, a reacționat, iar acest gest a fost aspru taxat de către utilizatorii de Facebook. După ce șeful PSD a fost aspru taxat de cei care îi urmăresc contul de Facebook, Ponta a decis să șteargă postarea.

iohannis halep

7 comentarii la “Nouă declarație controversată a lui Klaus Iohannis. ”Victima” este Simona Halep

  1. Romania nu s-a saturat de dezamagiri din sport, neispravitule ! Romanii s-au saturat de dezamagiri in politica, de oameni ca tine, superficiali si plini de ei, nestiutori si ipocriti !!! Sportul si invatamantul romanesc au avut poate cele mai bune rezultate, din toate domeniile pasamite gestionate de incompetenti ca tine si altii ca tine. Si nu aveti nici un merit pentru rezultatele astea ! Doar atat ati avea de facut, sa respectati valorile, pe sportivii campioni la orice nivel, pe olimpicii din invatamant, pe cei care au facut cu adevarat o imagine buna acestei tari prin sacrificii proprii. Dar cum sa respecte unul ca tine, care habar nu are nici macar de performantele astea ??? Poate nu e numarul unu mondial. A fost numarul doi, este numarul patru, va fi numarul trei dupa turneul asta. Dar tu, Iohannis, in ce ai fost tu in viata ta macar numarul 100 mondial ??? Vai de capul tau de impertinent sinistru !

  2. Voi astia care va faceti campanie pe spinarea unei campioane cum ar fi ponta, iohannis si altii. Halep a dus numele tarii pe podiumul mondial, voi ce-ati facut pt tara asta ?

    1. Pai ce sa faca si ei, unii l-au compromis pe Bute, altii l-au arestat pe Gica Popescu, niste slugi o injurau pe Nadia Comaneci, altele pe Ilie Nastase sau pe Tiriac, uite de-astea !

  3. nu sunteti in masura sa comentati la adresa simonei halep!!!!aceasta fata a facut ceva pentru ea si pentru tara noastra,ne.a facut cinste in schimb dumneavoastra nu ati facut decat sa va umpleti conturile!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *