Skip to content
Politică

Nouă declarație despre „Marea Unire” din PSD

" "

După reacțiile Moscovei provocate de afirmația lui Victor Ponta despre „Marea Unită”, o nouă declarație de acest tip vine tot din PSD.

Vicepreședintele PDL Gabriela Firea afirmă că „proiectul de țară al lui Victor Ponta, cel al Marii Uniri, vine într-un moment de răscruce, într-un moment în care avem șansa să arătăm că putem spune un «NU» hotărât scandalului și dezbinării, tuturor gesturilor şi politicilor care i-a întors pe români unii împotriva altora în ultimii 10 ani”.

" "
" "

„O Românie Unită și Puternică nu va fi intimidată de reacții externe ostile.O Românie Unită și Puternică va ajuta Republica Moldova în integrarea sa europeană. Atacul Rusiei la Victor Ponta vine după tot sprijinul acordat de către premier fraților noștri de peste Prut în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. În același timp, dat fiind contextul regional tensionat, atacul în sine reprezintă un argument extrem de clar, care arată de ce avem nevoie de o Românie Unită și Puternică, de ce avem nevoie de a doua Mare Unire”, se mai arată în comunicatul remis redacției PSnews.ro

„Rusia este preocupată de afirmaţiile premierului Victor Ponta privind viitorul Republicii Moldova, făcute la o întâlnire cu activişti ai Partidului Social-Democrat, la Alba Iulia”, anunţă Ministerul rus de Externe.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *