Skip to content
Politică

Nouă gafă marca Klaus Iohannis. Alegerile prezidențiale o afacere doar pentru ardeleni?

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, pare să fi făcut o nouă gafă în materie de comunicare politică. În cadrul celui mai recent miting electoral, organizat sâmbătă la Cluj, candidatul ACL le-a adresat participanților o întrebare care i-ar putea supăra pe românii din alte regiuni decât Ardealul.

Astfel, în finalul manifestării electorale de la Cluj, Iohannis a decis să concluzioneze cu următoarea întrebare: ”Și în final vreau să vă întreb ceva, aici între noi, ardelenii, credeți că voi și cu mine vom câștiga aceste alegeri? Victorie! Doamne-ajută!”

 

Un „NU” firav a fost răspunsul audienței, și ea mirată de caracterul strict regional al mesajului ce se dorea victorios, informează jurnalul.ro.

Întrebarea firească este următoarea: Iohannis ar putea câștiga alegerile prezidențiale doar cu ajutorul ardelenilor? Bucureștenii, moldovenii, dobrogenii sau bănățenii nu au loc în calculele politice ale lui Iohannis?

La mitingul de la Cluj au participat, potrivit presei locale, aproximativ 10,000 de susținători ai lui Iohannis, mai puțini decât la manifestarea electorală organizată de PDL în martie 2014, tot în Piața Lucian Blaga. Organizatorii estimau că vor putea strânge peste 15,000 de participanți.

Primarul Clujului, Emil Boc nu a participat, el susținând-o pe Elena Udrea.

La mitingul de la cluj au participat, potrivit presei locale, sub 10 000 de sustinatori ai lui Iohannis, mai putini decat la manifestarea electorala organizata de PDL in martie 2014 tot in piata Lucian Blaga.Initial se spera pe 15 000 de participanti.

 

4 comentarii la “Nouă gafă marca Klaus Iohannis. Alegerile prezidențiale o afacere doar pentru ardeleni?

  1. rusine sa va fie!! toate regiunile apartin tarii unde candidati domnule!! ati mai vorbit odata rau despre moldova!! nu va e rusine?? ce-o sa faceti cand o sa ajungeti presedinte? o sa le radeti de pa harta sa ramana doar Sibiu? ce-ar fi sa dispareti dumneavoastra si sa lasati locul cuiva care il merita?

  2. pe bune … eu nu am inteles (din ce-a spus Iohanis) ce vreti voi sa insinuati ! Unde-i gafa ? De ce sa nu interpretam ca el a spus cava la modul ” eu , ca venind dintre ardeleni (ca of si si primul prezidentiabil din Ardeal – nu stiu ) cu ajutorul vostru sa cistigam …”

    Unde-i buba ???
    Sinteti malitiosi de duzina !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *