Skip to content
Politică

Nouă gafă tehnocrată. Ministrul Educaţiei se face că plouă în scandalul grădiniţei groazei

O nouă gafă tehnocrată a apărut în spaţiul public. Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, se face că plouă în scandalul grădiniţei groazei, unde directoarea unităţii a fost surprinsă de camerele de supraveghere lovind mai mulţi copii.

Ministrului Educaţiei i-a fost solicitată, marţi, o poziţie în legătură cu problemele grave de la grădiniţa privată din Bucureşti, transmite antena3.ro.

„Nu, n-am văzut imaginile, pentru că am fost pe drum – n-am cum să văd tot şi îmi pare rău. Am venit la acest eveniment şi l-am pregătit”, a spus Curaj, la Universitatea din Craiova, unde participase la prima dezbatere regională privind „Profilul absolventului”, realizată în cadrul Proiectului Național al Administrației Prezidențiale „România educată” (2016-2017).

La reacţia surprinsă a reporterului, mai ales că imaginile deja circulă în presă de câteva zile, Adrian Curaj a replicat: „Nu le-am văzut, dar nu trebuie să văd chiar tot. Am auzit, însă, şi este inadmisibil. Colegii mei mi-au spus că nu era. Deci nu că nu era acreditată activitatea; nu exista. Deci poate să-şi pună oricine o etichetă pe uşă, să-şi pună: «Şcoală». Nu este rolul şcolii; sunt o grămadă de instituţii în statul acesta: Protecţia Consumatorului sau orice altă zonă, inclusiv partea de instanţă. Noi nu am avizat, nu am acreditat acea instituţie. Deci ea nu există pentru noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *