Skip to content
" "
Politică

Nouă gafă tehnocrată. Ministrul Educaţiei se face că plouă în scandalul grădiniţei groazei

" "

O nouă gafă tehnocrată a apărut în spaţiul public. Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, se face că plouă în scandalul grădiniţei groazei, unde directoarea unităţii a fost surprinsă de camerele de supraveghere lovind mai mulţi copii.

Ministrului Educaţiei i-a fost solicitată, marţi, o poziţie în legătură cu problemele grave de la grădiniţa privată din Bucureşti, transmite antena3.ro.

„Nu, n-am văzut imaginile, pentru că am fost pe drum – n-am cum să văd tot şi îmi pare rău. Am venit la acest eveniment şi l-am pregătit”, a spus Curaj, la Universitatea din Craiova, unde participase la prima dezbatere regională privind „Profilul absolventului”, realizată în cadrul Proiectului Național al Administrației Prezidențiale „România educată” (2016-2017).

La reacţia surprinsă a reporterului, mai ales că imaginile deja circulă în presă de câteva zile, Adrian Curaj a replicat: „Nu le-am văzut, dar nu trebuie să văd chiar tot. Am auzit, însă, şi este inadmisibil. Colegii mei mi-au spus că nu era. Deci nu că nu era acreditată activitatea; nu exista. Deci poate să-şi pună oricine o etichetă pe uşă, să-şi pună: «Şcoală». Nu este rolul şcolii; sunt o grămadă de instituţii în statul acesta: Protecţia Consumatorului sau orice altă zonă, inclusiv partea de instanţă. Noi nu am avizat, nu am acreditat acea instituţie. Deci ea nu există pentru noi”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *