Skip to content
Politică

Nouă lovitură a DNA. Baron PNL, în vizorul procurorilor

Încă un baron PNL a fost astăzi ”vizitat” de procurorii DNA, fiind suspectat pentru fapte de corupție.

Mai multe percheziții sunt în desfășurare la această oră, la sediul Consiliului Județean Hunedoara și acasă la președintele CJ, Mircea Moloț. Din primele informații, vizați ar fi Mircea Moloț și ginerele acestuia, potrivit b1 Tv.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2011-2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 07 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în județul Hunedoara, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, precizează reprezentanții DNA, într-un comunicat de presă.

Citește și: DEZVĂLUIRI despre baronii din spatele lui Freiherr Klaus Iohannis. Episodul 2

3 comentarii la “Nouă lovitură a DNA. Baron PNL, în vizorul procurorilor

  1. S-au luat de Molot fiindca in Hunedoara a castigat Ponta.
    O sa vedeti ca DNA a sa rezolve toate judetele unde a castigat Ponta;
    Ieri a fost la Pitesti, azi la Hunedoara.

  2. Alooo, Alinutza, ce faci draga, dormi ? Ce va mai face spume iar colega ta de sustinere iohannesciana Monica ! Oricum, vad ca ati devenit un partid mare acum, cam cat jumatate din PSD, dar aveti de vreo doua ori mai multi penali decat ei ! Nu ar fi nici o problema, ca si unii si altii sunt convins ca aveti o mare parte din ei pe dosare politice, facute la comanda. Dar sa stai cu justitia in gura de dimineata pana seara, e un pic penibil in atare situatie, nu crezi ?

  3. Cica Molot este acuzat de coruptie ca a asfaltat un drum pana acasa la el.
    Boc cand a asfaltat ulita pana la parintii lui nu afosst suspectat de coruoptie.A asa ca este doar o coincidenta ca Asa ca este o coincidenta ca Molot este calacat de DNA dupa ce Johannis a pierdut la Hunedoara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *