Skip to content
Politică

Nouă lovitură dură pentru PDL în plină campanie electorală

Haosul din cadrul ACL pare să continue. Cu doar trei săptămâni înainte de primul tur al algerilor prezidențiale, , Partidul Democrat- Liberal mai pierde un important edil din România.

Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, soţul fostului ministru PDL Monica Iacob Ridzi, a trecut, miercuri, de la PDL la UNPR. Preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, a declarat, miercuri, corespondentului mediafax, că Tiberiu Iacob Ridzi a trecut la această formaţiune.

„Este adevărat. Tiberiu Iacob Ridzi este, de miercuri, la cererea dumnealui, membru UNPR. Este o decizie bună şi acest demers reprezintă o consolidare a echipei aflate în formare în judeţul Hunedoara”, a spus Vochiţoiu.

Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007.

Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în luna februarie, dar rămăsese simplu membru. Ridzi a fost şi preşedinte al PDL Hunedoara din 2009, atunci înlocuindu-l în funcţie pe fostul ministru al Muncii, Gheorghe Barbu.

Tiberiu Iacob Ridzi este soţul Monicăi Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului. Aceasta din urmă a fost condamnată, în 27 ianuarie 2014, de ICCJ, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului, decizia nefiind definitivă.

1 comentariu la “Nouă lovitură dură pentru PDL în plină campanie electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *