Skip to content
Politică

Nouă lovitură dură pentru PNL. Ce primar liberal important s-a afișat braț la braț cu Tăriceanu

" "

După ce un număr semnificativ de parlamentari au trecut de partea lui Tăriceanu, exodul de aleși locali din PNL către PLR pare să continue.

Chiar dacă nu s-a întâmplat la nivel oficial, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, nu a ezitat să se afișeze braț la braț cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu ocazia festivalului Sinaia Forever.

" "
" "

În același weekend în care Tăriceanu a fost prezent alături de mai mulți lideri ai PLR la Sinaia, același lucru l-a făcut și prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, cea care totuși nu a fost așteptată de primarul Vlad Oprea. Acesta din urmă a preferat să se afișeze doar alături de șeful PLR.

În plus, conform celor de la altphel.ro și prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis avea programată o baie de mulțime la Sinaia. Totuși, echipa de campanie a șefului PNL a fost anulat în ultimul moment această vizita. Conform unor surse, Iohannis a invocat o durere de cap după lansarea de la Bucureşti. Poate că apariția lui Tăriceanu alături de primarul PNL din Sinaia, Vlad Oprea, o fi fost lovitura care i-ar fi declanșat durerea de cap lui Iohannis.

vlad oprea

vlad oprea2

vladoprea 3

1 comentariu la “Nouă lovitură dură pentru PNL. Ce primar liberal important s-a afișat braț la braț cu Tăriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *