Skip to content
Politică

Nouă lovitură dură pentru PNL și PDL

PNL și PDL au mai suferit o lovitură dură într-un județ în care teoretic erau cel puțin la egalitate cu PSD, având în vederea puterea și influența politică avută de Gheorghe Ștefan Pinalti (PDL) la nivelul județului Neamț.

Zeci de aleşi locali, între care 26 de primari PDL şi PNL, şi-au depus adeziunile şi s-au înscris în filiala PSD Neamţ, a declarat pentru Agerpres deputatul Ioan Munteanu.

Alături de primari s-au înscris în PSD şi viceprimari şi consilieri locali, toţi invocând prevederile Ordonanţei 55 privind migraţia aleşilor locali.

În aceste zile, PSD Neamţ a primit adeziuni de la 26 de primari de la diverse formaţiuni politice. Mulţi dintre ei au plecat de la noi, de la PSD, la alte formaţiuni, cu acelaşi motiv, şi atunci, şi acum. Vor să rezolve problemele de investiţii în comunităţile pe care le conduc. Multe din investiţii au fost şi baza câştigării alegerilor. Mai puţin îi interesează judecăţile morale pentru că ei fac aceste mişcări politice pentru comunităţile pe care le conduc”, a afirmat Ioan Munteanu.

În prezent, PSD Neamţ are 66 de primari în cele 83 de unităţi teritorial-administrative, ceea ce creează premisele unui eșec de proporții pentru Klaus Iohannis în acest județ.

PNL Neamț este condusă de deputatul de Iași, Mugur Cozmanciuc, în timp ce democrat- liberali sunt conduși de Alexandru Drăgan, sub atenta supraveghere a lui Gheorghe Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *