Skip to content
Politică

Nouă lovitură pentru ACL. Încă un primar important trece în barca PSD

În cursul zilei de luni, încă un primar important a decis să părăsească ACL și să treacă de partea PSD.

Fostul primar şi deputat PDL, Zanfir Iorguş, a decis ieri să treacă la PSD,alături de întreaga organizație a PDL Mangalia și un număr de șapte consilieri locali.

„Este un moment important pentru viitorul politic al Mangaliei. Lipsa unei majorităţi în consiliul local nu a putut genera o strategie pe termen lung. Disensiunile au dus la o administraţie de azi pe mâine. Am ajuns la această decizie de a adera la PSD. Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm cu toţii”, a declarat Iorguş luni.

Întrebat dacă se gândeşte la o revenire la primărie, Iorguş a spus: „Cu siguranţă este în analiză şi o revenire la Primăria Mangalia”, informează presa locala din Constanța.

Senatorul PSD Nicolae Moga a confirmat luni pentru realitatea.net informatia potrivit careia fostul primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, a trecut in barca PSD. ”Da, a trecut la PSD. A discutat cu Radu Mazare”, a declarat Moga.

1 comentariu la “Nouă lovitură pentru ACL. Încă un primar important trece în barca PSD

  1. lipsea, intr-adevar, o lichea precum acest Iorgus, mandrie pentru toate partidele pe unde s-a perindat. peseul risca iar sa intre in decadere cu asemenea”achizitii”. Nu ii e destul cu ce are ca ballast de jeg ? Pacat. Tot felul de gaselnite prezidentiale, precum magalaul Johannis, asa zis professor-primar, analfabetul hardwardian Branza de fromage, rapaitoarea de cuvinte Udrea, etc. Sa va traiasca si la mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *