Skip to content
Politică

Nouă lovitură pentru Elena Udrea. Ce lider marcant al PMP o va susține pe Macovei

După ce mai mulți lideri ai PMP, printre care și liderul Fundației Mișcarea Populară, au decis să se alăture Monicăi Macovei în camapania pentru prezidențiale, vineri europarlamentarul Cristian Preda a dezvăluit că îi va acorda votul la prezidențiale altui candidat decât cel am PMP.

”La prezidențiale, voi vota cu Monica Macovei! Suntem colegi în Grupul de Dialog Social, am lucrat împreună, vreme de cinci ani, în Parlamentul European, ne-am aflat pe aceeași baricadă în PDL, atunci când eram în acel partid, azi dispărut. Faptul că, la alegerile europene din mai, am adoptat tactici diferite de reînnoire a mandatelor nu diminuează cu nimic solidaritatea noastră politică”, a precizat europarlamentarul PMP, Cristian Preda.

”Cu acel prilej, am criticat-o în câteva rânduri, în mod nedrept. Nu a răspuns cu aceeași monedă. Regret acele atacuri și retrag afirmațiile făcute, uneori, în pripă. Ideile susținute de Monica în pre-campania de acum reprezintă o abordare consistentă a mizei alegerilor pentru Cotroceni: e vorba despre păstrarea sprijinului politic pentru instituțiile statului de drept, după atacurile la care au fost supuse de către USL și succesorii nefastei alianțe, Ponta și Tăriceanu.

Regăsim astfel și miza sincronizării noastre cu celelalte state-membre din UE: fără domnia legii, prosperitatea nu e posibilă – acesta mi se pare a fi miezul campaniei făcute de Macovei, în perfect acord cu angajamentul ei politic de până acum, ca și cu felul în care înțeleg, la rândul meu, politica în activitatea cotidiană din PE. Susțin, altfel spus, o candidatură cu o certă dimensiune europeană”, a mai adăugat liderul PMP, Cristian Preda.

2 comentarii la “Nouă lovitură pentru Elena Udrea. Ce lider marcant al PMP o va susține pe Macovei

  1. La cat de inversunat este Preda in apararea propriilor opinii, mi se pare cusuta cu ata alba aceasta schimbare de atitudine. Tare mi-e teama ca sasiu simte ca pasarica lui iubita are sansa dejectiilor.

  2. —-SIRETENIA , care tine de inteligenta , este folosita deseori spre a masca putinatatea propriei inteligente si pentru a dobori superioritatea desteptaciunii altora—-Pensieri–Acest cretinoid–propagandist comunist–impreuna cu BACONSCHI–PAPHAGII–PALEOLOGU — se considera MODELE avortate la apelul de seara de maretele figuri PLESU si LIICEANU .–MERG CU TINE CAT MIE BINE—-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *